@matpaafat_monika - Stockfishbowl

Stockfishbowl;

Steik potetkuler etter anvisning, eller lag dine egne.

Tørk fiskestykka før du legg dei med skinnsida ned og steiker dei i panne, gjerne grillpanne, på medium-pluss varme. Steik i 5 min på kver side, skru av og la fisken kvile. Neste gang vil eg dampe fiskestykka nokre minutt før steiking, så vert det om muleg enda betre.

Legg bacon i steikepanna med fisken, eller steik for seg sjølv om du skal lage til mange.

Tørrfisk med posjert egg


Kok grønne erter og sil av. Til 1 pakke tilsetter eg 1 stor ss smør 1/2 ts salt og litt grovkverna pepper. Kjør dette til ein pure med stavmikser.

Lag aioli eller bruk ferdig og sull potetkulene forsiktig i litt aioli og finkutta gressløk. Server gjerne meir aioli ved siden.

Posjer eit egg.

Då har du ein fantastisk Stockfishbowl som består av potetkuler med aioli og gressløk, ertepuré, grilla stokkfisk, bacon og eit posjert egg ✨

Då håper eg maten smaker ✨

Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Norsk nb