Bacalao med tørrfisk

Vi hadde bacalao av tørrfisk i kantina forrige uke. Har du lyst å prøve å lage den hjemme? Her er oppskriften! 😊🐟

3-400 gram tørrfisk per pers
3-400 gram potet i skiver per pers
Olivenolje
Pinjekjerner
Steinfrie grønne oliven
Gul løk
1 boks tomatpuré 
Kapers (valgfritt)
Ansjos (valgfritt)

Ha olivenolje i en stor kasserolle. Når den er varm, surr løken og legg potet i skiver så det dekker hele bunnen. Hell over vann så det dekker potetene.
Når potetene er halvkokte, tilsett tomatpuré og tørrfisk i biter.
Ha over oliven, kapers og ansjos og la det koke til poteten er ferdig

Anrett med pinjekjerner og nyt!

PS; ønsker du litt ekstra, så er det også godt med litt chili og hvitløk! 👌

Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Norsk nb